Inwestuj w srebro
Re: Inwestuj w srebro
Nic nie runie. Może być korekta, ale to nie będzie trzęsienie ziemi. Tak szykować się trzeba na dożynki. Zbiory się zaraz zakończą.
Rzeczywiście złego słowa użyłem. Pamiętam za to Twoje słowa Grzesiu, żeby srebro sprzedawać po to, aby kupić więcej i takiego momentu szukam. Czy się doszukam to zobaczymy.
Ja sprzedaję, powoli. Na Allegro.
- tin_foil_hat
DJT jest klimasceptykiem (wg obowiązującej nowomowy w mediach głównego ścieku denialistą). Mniejszy popyt na OZE może wpłynąć negatywnie na ceny Ag.
1984 was not supposed to be an instruction manual, Idiocracy Wasn't Supposed to be a Documentary
Negatywnie to wpływają zakupy bitcoina przez pokolenie imieniem Zetek. Zamiast monetę, kupują 0,001 bitcoina.
Bitcoin jest największym konkurentem dla złota i srebra (inwestycyjnego).
Ja tam myślę, że srebro $70 w przyszłym roku.
Bitcoin jest największym konkurentem dla złota i srebra (inwestycyjnego).
Ja tam myślę, że srebro $70 w przyszłym roku.
Publikuje posty w celach rozrywkowych, posty nie stanowia porady inwestycyjnej.
Wreszcie starczy Ci na rybkę nad morzem.
Cześć. Czy korzystał ktoś ze sklepu zlotododomu.pl ? Solidna firma?
Solidna jak wszystkie.
Do pierwszego razu.
W temacie rybki z grill nad morzem to właśnie taka mi się dziś trafiła. 6szt na uncję. A jeszcze VAT nie wprowadzili...
Specjalizuję się w banknotach amerykańskich.
Wygląd jakby miedź srebrzona.
Kurcze, wyszła ładnie, 139zł za uncję taka cegła jak dobrze liczę. Obserwowałem z ciekawości i przyzwyczajenia . Nigdy jakoś nie miałem kilówki i szybko nie będę miał. W sumie wygodna sprawa i można gwoździa wbić jak młotka zabraknie pod ręką:).
Stara, ale jara.
Teraz są 9999 i trochę droższe.
U Helmuta spot +19% i w gorę.
Tak się prezentują:
Teraz są 9999 i trochę droższe.
U Helmuta spot +19% i w gorę.
Tak się prezentują:
Czy kupujecie jeszcze monety bulionowe przy tych cenach?
Jakie są wasze estymacje co do przyszłości bulionówek/srebra w Polsce po podwyżce VATu?
Czy może się ktoś wypowiedzieć jak wyglądał handel srebrem w 2011 roku przy tych niemal magicznych 50 dolarach za uncję?
Jakie są wasze estymacje co do przyszłości bulionówek/srebra w Polsce po podwyżce VATu?
Czy może się ktoś wypowiedzieć jak wyglądał handel srebrem w 2011 roku przy tych niemal magicznych 50 dolarach za uncję?