https://zastepczy.wordpress.com/
DagonX

Coś się źle wpisało, już poprawione
O ile pamiętam tam był potężny konflikt na linii Bartoszewicki-inni autorzy, włącznie z zarzutami pierwszego, że ci pozostali po prostu bezwstydnie i bez żadnego zająknięcia od niego pościągali i sobie przypisali wszystkie zasługi i ustaleniammz pisze: ↑02 paź 2019, 20:28Z tego co można przeczytać we wstępie katalogu Mirosława Bartoszewickiego, to autor w dość niewybredny sposób ocenia katalogi monet wojskowych innych autorów. Stąd można założyć, że skoro dla kogoś autorytetem odnośnie monet wojskowych jest Mirosław Bartoszewicki, to ... inne katalogi, czy uzupełnienia jego katalogu po jego śmierci to ... herezja.
Bartoszewicki to jeszcze chyba w pojedynczych artykułach robił takie osobiste wycieczki, zawsze śmiesznie się to czytało
Ja otrzymałem od autora pierwsze wydanie,potem jeszcze miał dosłać erratę z dodatkami/poprawkami z kolejnego, ale ja o tym zapomniałem, autor pewnie miał ważniejsze sprawy na głowie i tak już zostało
Z jednej strony też bym tak wolał, ale rozumiem autorów, że byłoby to generalnie jedynie pogrubianie samej publikacji. Z drugiej zaś co dobre zdjęcie czy ilustracja, to jednak wartość na plus.mmz pisze: ↑02 paź 2019, 21:50Ogólnie spodziewałem się zdjęć, a nie tabel, a widok monet jest zawsze uproszczony. W Bartoszewickim brakuje również opisów falsów, bo ma tam tylko tabelkę i wymienia kopia, fals, dając info na pocieszenie, że falszerz z Białorusi już nic nie dorobi bo powiększył grono aniołków.
Chyba nie do końca rozumiem w czym rzecz, ale podejrzewam, że chodzi o kwestię kontaktu. Można do mnie napisać na kilka sposobów - poprzez komentarz pod konkretnym postem, za pośrednictwem formularza dostępnego w zakładce "Kontakt" albo bezpośrednio na podanego w tej zakładce mejla.