maksymalny wyrok jaki mu grozi to 110 lat. Wyrok zapadnie w marcu. Nie wiem skąd informacje, że dostał 115 lat. W załączonych linkach też tego nie ma.
Inwestycje w kryptowaluty
Re: Inwestycje w kryptowaluty
musieli mu coś odliczyć, wcześniej była mowa, że uzbierało mu się 115, choć marna to pociecha te 5 lat
https://www.rp.pl/waluty/art39358471-sa ... -wiezienia
Nieźle, a krypto dalej pompuje
po wejściu ETFów może być mocny strzał w górę i później korekta. Swoja drogą ciekawy blog o krypto https://kryptolog.eu/
Ciekawe jak na cenę na dłuższą mete wpłynie notowanie bitcoina na giełdzie nowojorskiej?
Bitcoin przebił dotychczasowe ATH z Października 2021.
Droga do psychologicznej bariery 100k $ wydaje się otwarta, choć wzrosty są bardzo ostre ostatnio i raczej wcześniej przyjdzie jakaś poważniejsza korekta. Oczywiście nikt nie wie, równie dobrze za miesiąc możemy pójśc gładko na 100k$
Droga do psychologicznej bariery 100k $ wydaje się otwarta, choć wzrosty są bardzo ostre ostatnio i raczej wcześniej przyjdzie jakaś poważniejsza korekta. Oczywiście nikt nie wie, równie dobrze za miesiąc możemy pójśc gładko na 100k$
Prawdopodobnie w ten weekend wreszcie będziemy świadkami przebicia historycznej i psychologicznej bariery na BTC. Zapewne wszystkie media masowe nie omieszkają o tym wspomnieć co nakręci dodatkowo popyt i zakupy.
Mamy to!
Wypełniło się, w niecałe 15 lat od praktycznie zera do 100.000$ za 1 monetę BTC.
Ciekawie zobaczyć pierwszy wpis w tym temacie gdzie jest zrzut ekranu z cenami sprzed ok 5 lat. Daje do myślenia. Dyskusje wtedy też ciekawe:)
Jakby ktoś miał wątpliwości to 1 mln następny poziom do zaliczenia, czy za 5 czy za 15 lat to nie wiem. Pewne jest to, że dolar będzie ciągle się dewaluował i będzie go coraz więcej a BTC bedzie coraz mniej na rynku. Złoto i BTC kazdy inwestor musi miec po kilka(naście?) % w portfelu długoterminowym. Tej siły już nie zatrzymają.
Wypełniło się, w niecałe 15 lat od praktycznie zera do 100.000$ za 1 monetę BTC.
Ciekawie zobaczyć pierwszy wpis w tym temacie gdzie jest zrzut ekranu z cenami sprzed ok 5 lat. Daje do myślenia. Dyskusje wtedy też ciekawe:)
Jakby ktoś miał wątpliwości to 1 mln następny poziom do zaliczenia, czy za 5 czy za 15 lat to nie wiem. Pewne jest to, że dolar będzie ciągle się dewaluował i będzie go coraz więcej a BTC bedzie coraz mniej na rynku. Złoto i BTC kazdy inwestor musi miec po kilka(naście?) % w portfelu długoterminowym. Tej siły już nie zatrzymają.
Pamiętam z dzieciństwa taką bajkę "Nowe szaty cesarza"- polecam każdemu w kontekście wkładania poważnych pieniędzy w coś takiego przy obecnych poziomach cenowych.tonyxxl pisze: ↑05 gru 2024, 17:42Mamy to!
Screenshot_98.png
Złoto ma jakieś 4,5 miliarda lat, a to "coś" jak sam piszesz 15 lat, wszelkie porównania są zwyczajnie śmieszne.
Zagrałeś, zaryzykowałeś własne pieniądze, wygrałeś i chwała Ci za to- do odważnych świat należy, ale nie pisz, że musimy
@repek20 Zgadza się. Źle się wyraziłem. Nic nie musisz.
Cześć wszystkim.
Czy ktoś z was został oszukany przez jakąś platforme inwestycyjnna? Pytam, bo chyba sam dałem sie oszukac i nie wiem co z tym zrobic.
Czy ktoś z was został oszukany przez jakąś platforme inwestycyjnna? Pytam, bo chyba sam dałem sie oszukac i nie wiem co z tym zrobic.