Witam,
Szukam "Wiadomości Numizmatyczne, R. VII, 1963, z. 4".
Może ktoś z koleżanek i kolegów posiada.
Jeśli tak to uprzejmie proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Marek
Wiadomości Numizmatyczne, R. VII, 1963, z. 4
Wiadomości Numizmatyczne, R. VII, 1963, z. 4
Specjalizacja: polskie monety obiegowe wraz z ich odmianami od 1916 roku do czasów obecnych + Notgeld Gniezno
Re: Wiadomości Numizmatyczne, R. VII, 1963, z. 4
Defende Nos, Christe Salvator - Gedanum, A.D. 1577 - TPZN nr legitymacji 101
Witam,
MMZ dzięki !
W związku z tym, że prof. Stanisław Suchodolski podpowiedział mi, że "Jest też dosyć obszerna relacja w Wiadomościach Numizmatycznych, R. VII, 1963, z. 4, s. 189-190. Autorką jest Anna Bartoszkówna z Łodzi"
Ta relacja, o której wspomina St. Suchodolski dotyczy relacji z I Sesji Numizmatycznej w Nowej Soli w 1963r.
Stąd szukam tego wydania Wiadomości Numizmatycznych.
Wykład profesora oczywiście super !
Czy masz dostęp do całości w/w Wiadomości Numizmatycznych ?
Pozdrawiam
Marek
Dodano po 4 minutach 49 sekundach:
MMZ - przeczytaj ten wątek viewtopic.php?f=5&t=7798
W tym drugim wątku opisuje dokładnie o co zabiegam.
PS. Jak zwykle można liczyć na Twoją pomoc - dzięki
Pozdrawiam
Marek
MMZ dzięki !
W związku z tym, że prof. Stanisław Suchodolski podpowiedział mi, że "Jest też dosyć obszerna relacja w Wiadomościach Numizmatycznych, R. VII, 1963, z. 4, s. 189-190. Autorką jest Anna Bartoszkówna z Łodzi"
Ta relacja, o której wspomina St. Suchodolski dotyczy relacji z I Sesji Numizmatycznej w Nowej Soli w 1963r.
Pozdrawiam
Marek
Dodano po 4 minutach 49 sekundach:
MMZ - przeczytaj ten wątek viewtopic.php?f=5&t=7798
W tym drugim wątku opisuje dokładnie o co zabiegam.
PS. Jak zwykle można liczyć na Twoją pomoc - dzięki
Pozdrawiam
Marek
Specjalizacja: polskie monety obiegowe wraz z ich odmianami od 1916 roku do czasów obecnych + Notgeld Gniezno
Posiadam ten numer "Wiadomości Numizmatycznych", jednak w relacji Anny Bartoszkówny nie są wymienieni wzmiankowani w wątku o "Sprawozdaniach z Sesji Numizmatycznych w Nowej Soli" przedstawiciele Oddziału PTN z Gniezna: Józef Raburski i płk Andrzej Śliwocki.Marek1 pisze: ↑12 sty 2025, 20:09Witam,
MMZ dzięki !
Pozdrawiam
Marek
Gdyby jednak była taka potrzeba, to jutro wieczorem mógłbym wykonać zdjęcia ww. relacji i wkleić tutaj lub przesłać na e-mail (ale to poproszę o podanie go poprzez PW).
DagonX

Zapraszam na mojego bloga:
https://zastepczy.wordpress.com/
https://zastepczy.wordpress.com/