Skojarzenia dat z numerami
Re: Skojarzenia dat z numerami
Nie żeby mi to jakoś przeszkadzało, tylko nie do końca pojmuję. Przeklejasz wikipedię na forum numizmatyczne, bo numerki banknotów przypominają daty i to odczytywane z dość dużą dowolnością. Jaki to ma sens? Co te biedne banknoty maja wspólnego z tonami zamieszczanego tu tekstu pochodzącego prosto z wikipedii?
Prawdę mówiąc klikam w ten wątek z fascynacji jego absurdalnością
Prawdę mówiąc klikam w ten wątek z fascynacji jego absurdalnością
Witaj. Jak w temacie
czyli kojarzenie dat z numerami. Odczytywanie dat zostało lekko zmodernizowane i teraz mamy same daty dz.m.r. Ciekawosc odnosnie wydarzeń związanych z data na ktore raczej nie wpadniesz z przypadku korzystania z Internetu. Mi pasuje a temat ogolnie nie był zakładany z mojej inicjatywy.
czyli kojarzenie dat z numerami. Odczytywanie dat zostało lekko zmodernizowane i teraz mamy same daty dz.m.r. Ciekawosc odnosnie wydarzeń związanych z data na ktore raczej nie wpadniesz z przypadku korzystania z Internetu. Mi pasuje a temat ogolnie nie był zakładany z mojej inicjatywy.Re: Skojarzenia dat z numerami
Jak ten czas pędzi...
1.01.1983 - narodziny Internetu. Większość forumowiczów chyba urodzonych po tej dacie. I myśleli, ze Internet był od początku świata
1.01.1983 - narodziny Internetu. Większość forumowiczów chyba urodzonych po tej dacie. I myśleli, ze Internet był od początku świata
Tutaj dosyć fajne ciekawostki pomijając ze wkradlo się kilka "lekkich" błędów

14.8.1926. Narodziny Rene Gościnny. Polecam życiorys jak i twórczość.
7.5.1682. Zmarł Fiodor III Romanow, car Rosji a następcą zostaje Iwan V Romanow.